Bloggnorge.com // DR. SALMAN OFFICIAL
Start blogg

DR. SALMAN OFFICIAL

TANNLEGE BLOGG

ER DU GLAD I KAFFE? DET ER JEG OG!

Kategori: Dr Salman, Tannlege blogg | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 23. januar , 2017 kl. 17:33

Mandag morgen. Du har stått opp likt med fuglene, morgenrutinene må gjennomføres, frokost, barn må leveres på skolen eller i barnehagen. En lang dag på jobb venter deg og du lengter allerede etter den andre kopp med kaffe. Du drikker den kanskje med litt dårlig samvittighet med tanke på skaden av tennene dine. Kjenner du deg igjen?

Det samme følte jeg. Jeg hadde en travel start på uken… Men du trenger ikke å bekymre deg så mye da det er en amerikansk undersøkelse om kaffe og dens effekt. De har forsket på om kaffe gir oss gode fordeler, siden det tidligere bare har vært fokus på det negative. Kaffebønner inneholder antioksidanter og antiinflammatorisk material som faktisk kan holde tannkjøttet rundt tenner frisk og i god form.

Men husk at det er kaffebønner, derfor må man ikke glemme at når man legger til sukker, fløte eller melk er det mer skadelig for tenner. Kaffe er en veldig fargerik drikke som fører til misfarging, så tipset er å ikke overdrive. Poenget er at du kan slappe av og nyte din morgenkaffe med god samvittighet!

Jeg håper at alle har hatt en fin mandag og fin start på denne uken.

ER DU GLAD I KAFFE? DET ER JEG OG!

 

Les mer: drsalmanofficial.no

Følg meg

https://www.facebook.com/Drsalmanofficial7/
https://twitter.com/drsalmanofficia
https://www.instagram.com/dr.salmanofficial/
https://plus.google.com/106269198146897828623

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.